244_6.jpg

pondělí, 4. prosince 2017

Nové prostory Sociálně terapeutické dílny v Chotěboři prošly další „zatěžkávací“ zkouškou. Na konci listopadu zde totiž FOKUS Vysočina uspořádal, nyní už tradiční, Den pro dárce. Ten by měl být alespoň malým poděkováním všem partnerům, kteří FOKUS Vysočina v jeho činnosti podporují. A akce se (snad) povedla. 

Návštěvníků a tedy partnerů FOKUSu Vysočina se z řad veřejných institucí, soukromých společností i individuálních dárců sešlo ke třem desítkám. V pohodové a uvolněné atmosféře si mohli vyzkoušet výrobu cedulek k vánočním dárkům, mohli se podívat na video FOKUSu, které má přiblížit pocity lidí se schizofrenií a na závěr byly předávány také symbolické certifikáty pro dárce.  Především si ale všichni mohli spolu pohovořit a dozvědět se třeba i o novinkách ve FOKUSu, které se během uplynulých dvanácti měsíců udály.

 Připraveno bylo samozřejmě vynikající občerstvení – jak jinak – z „fokusácké“ Cukrárny Ludmilka v Hlinsku a nově otevíraného Mlsného baru v Havlíčkově Brodě a na prázdných talířích bylo vidět, že všem chutnalo.

A proč FOKUS Vysočina Den pro dárce vlastně pořádá?

„Akce se uskutečnila symbolicky v Den dárcovství (28. Listopadu). Máme radost z toho, že každý rok se noví a noví dárci rozhodnou podpořit právě aktivity FOKUSu Vysočina. Díky nim se nám daří rozvíjet služby nejen pro duševně nemocné, rozjíždět nové projekty a zvětšovat náš dopad. Jsem proto ráda, že alespoň jednou ročně máme možnost některé z nich zase blíže poznat,  vzájemně se obohatit a především jim poděkovat,“ vysvětlila fundraisingová specialistka FOKUSu, Lucie Kunstová.

Klikni na mapku a najdi nejbližší pomoc

Třebíč Jihlava Žďár n/S Pelhřimov Havlíčkův Brod Hlinsko

facebook
 

 

© 2024 FOKUS Vysočina | Administrace | Cookies

Web: Crespo | Design: TNK