270_20181127_163809.jpg

pátek, 30. listopadu 2018

Neformální setkání pro partnery a dárce FOKUSU Vysočina jsme uspořádali už počtvrté. Poprvé jsme ale zavítali do Hlinska – konkrétně do Cukrárny Čistá duše, kterou provozují Chráněné dílny Fokus Vysočina s.r.o. Našli jsme zde příjemné a útulné útočiště.

Cílem akce, která se ve FOKUSu již stala pravidlem, je především získání prostoru, kdy si můžeme s našimi partnery v klidu popovídat, seznámit je s našimi dosavadními výsledky, ale i cíli a vizemi do budoucna.

"Moc nás těší, že za námi stojí rostoucí základna dárců a partnerů. A vážíme si toho, že jsme mnohým z nich mohli opět osobně poděkovat za jejich podporu v příjemném a neformálním prostředí,“ konstatovala s radostí fundraisingová specialistka FOKUSu, Lucie Kunstová.

 A opravdu. Prostory cukrárny přesně takové prostředí poskytly a všichni přítomní si je velice pochvalovali.  U vynikajících zákusků a dobrot, které připravil gastroprovoz Čistá duše, se totiž hned hovoří lépe.

Přítomní pak obdrželi také děkovné certifikáty, které alespoň symbolicky podtrhují jejich význam pro organizaci. Jak Kunstová zdůraznila, partneři a dárci jsou totiž pro FOKUS velice důležití.

"Díky nim mohou naši pracovníci denně pomáhat našim klientům k samostatnosti a sebedůvěře, aby se mohli začlenit do společnosti a žít plnohodnotný život dle svých představ,“ dodala.

 

Klikni na mapku a najdi nejbližší pomoc

Třebíč Jihlava Žďár n/S Pelhřimov Havlíčkův Brod Hlinsko

facebook
 

 

© 2024 FOKUS Vysočina | Administrace | Cookies

Web: Crespo | Design: TNK