294_6.jpg

čtvrtek, 28. listopadu 2019

FOKUS Vysočina, z.ú. už tradičně pořádá každý rok pro své partnery a donátory neformální akci, při které představí svoji celoroční činnost. Akce se letos konala Pelhřimově.

„Chceme takto všem našim partnerům osobně a neformálně poděkovat za jejich podporu a popovídat si s nimi o všem, co je o nás zajímá. Myslím, že i pro hosty je akce dobrou příležitostí se s námi setkat. Zároveň bych ráda alespoň touto cestou na dálku poděkovala všem, kteří za naší organizací také stojí a dnes se bohužel nemohli našeho Dne pro dárce zúčastnit,“ konstatovala fundraisingová specialistka FOKUSu Lucie Kunstová.

Přítomní, mezi kterými například nechyběli ani zástupci pelhřimovské radnice ani další naši důležití partneři, po přivítání obdrželi také děkovné certifikáty. Těmi chce FOKUS Vysočina alespoň symbolicky poděkovat za celoroční přízeň.

A proč tentokráte bowling?

„Do prostor Bowlingu 999 jsme letos zavítali záměrně. FOKUS Vysočina totiž v Pelhřimově, kde má jedno ze svých středisek, každý rok pořádá turnaj bowlingu pro partnery i klienty, a proto jsme tuto tradici nechtěli přerušit,“ dodala Kunstová.

A opravdu. Klání, kterého se ve společných týmech účastnili klienti i zaměstnanci FOKUSu společně s přítomnými hosty, slavilo úspěch a k vidění byly v příjemné a přátelské atmosféře opravdu velmi dobré sportovní výkony. 

Pracovníci pelhřimovského střediska FOKUS pro hosty připravili i workshop „Zboř si svůj předsudek“ a na ukázku také vlastní destigmatizační video.

Kromě toho se na akci představily i Chráněné dílny Fokus Vysočina s.r.o., konkrétně pak gastroprovoz Čistá duše, jehož zaměstnanci připravili bohaté občerstvení.

Klikni na mapku a najdi nejbližší pomoc

Třebíč Jihlava Žďár n/S Pelhřimov Havlíčkův Brod Hlinsko

facebook
 

 

© 2024 FOKUS Vysočina | Administrace | Cookies

Web: Crespo | Design: TNK