208_cena_zdeny_2013.jpg

úterý, 25. října 2016

Pro všechny šikovné ruce a hlavy plné zajímavých nápadů po roce opět vyhlašujeme čtvrtý ročník soutěže Cena Zdeny Pleskačové – Cena za nápad. Připojte se a připomeňte si s námi, že kreativita přináší radost do našich životů. Soutěž organizujeme na počest zakladatelky naší rukodělné chráněné dílny v Havlíčkově Brodě, která právě osobitou tvořivost vnesla k nám, do FOKUSu Vysočina.

áte v hlavě zajímavý nápad na neotřelý a originální keramický výrobek?

Pošlete nám svůj návrh – stačí jej popsat několika slovy, tak, aby byl zřetelný autorský záměr. Můžete jej samozřejmě i nakreslit a nezapomeňte uvést také jeho rozměry. Komise pak vyhodnotí originalitu návrhu, jeho estetickou úroveň a také realizovatelnost výroby v chráněných podmínkách, které mohou být specifické.

 Soutěž je určena jednotlivcům starším 15 let, avšak pozor - každý účastník může přihlásit maximálně jeden námět.

Foto: Nejlepší návrhy oceněné v roce 2013 a 2014.

 Svůj nápad prosím opatřete názvem výrobku, jménem a věkem autora i kontaktní adresou, e-mailem a telefonem. Uzávěrka soutěže je 15. listopadu letošního roku. Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže proběhne při vánočním setkání 15. prosince v klubu OKO.
 A jaká bude odměna za dobrý nápad? Autory oceněných námětů samozřejmě potěšíme věcnými dary, ale všechny vaše návrhy v Chráněných dílnách Fokusu Vysočina vyrobíme. I to může být vaše odměna.

 Náměty přijímá Eva Douchová osobně nebo poštou na adrese 5. Května 356, Havlíčkův Brod 580 01, případně e-mailem na adrese: eva.douchova@fokusvysocina.cz

Dejte své fantazii prostor – víc to nestojí a možná vznikne něco krásného, co potěší spoustu dalších lidí… Svým návrhem v neposlední řadě pomůžete chráněné dílně, která zaměstnává lidi s postižením. 

 

Těšíme se na Vaše nápady!

Klikni na mapku a najdi nejbližší pomoc

Třebíč Jihlava Žďár n/S Pelhřimov Havlíčkův Brod Hlinsko

facebook
 

 

© 2024 FOKUS Vysočina | Administrace | Cookies

Web: Crespo | Design: TNK