202_20160712_085828.jpg

čtvrtek, 14. července 2016

K dalšímu zlepšování našich služeb na pelhřimovsku by měl přispět nový automobil, který mohou naši zaměstnanci využívat. S klienty chceme dlouhodobě pracovat více v terénu a zbrusu nový žlutý vůz Kia Rio nám bude proto odvádět cenné služby. Jeho nákup pomohl zafinancovat Fond Vysočiny. 

Za našimi klienty se tak dostaneme bezpečněji, flexibilněji a častěji.

„Nové auto slouží pro dojíždění především za klienty s duševním onemocněním v zájmu jejich potřeb a osobních cílů. Cílem modernizace vozového parku pelhřimovského střediska bylo zvýšit efektivitu poskytování služby Sociální rehabilitace, ale také zajistit její potřebnou kvalitu a dostupnost i v odlehlých vesnicích,“ uvedla projektová manažerka FOKUSu Vysočina Lucie Kunstová.

Kromě toho bude vůz v Pelhřimově sloužit také Týmu podpory v zaměstnávání.

„Jeho zaměstnanci se pohybují v terénu především při jednáních s potencionálními a stávajícími zaměstnavateli našich klientů s duševním nebo i jiným zdravotním postižením, spolupracujícími úřady, při podpoře lidí přímo na pracovišti, a také při návštěvách klientů především v odlehlých lokalitách se špatným dopravním spojením,“ dodala Kunstová.

Částka, kterou Fond Vysočina pomohl automobil zafinancovat, je 165 tisíc korun.

Dodejme, že služby Sociální rehabilitace pro duševně nemocné a Týmu podpory v zaměstnávání v Pelhřimově využívalo například v loňském roce více než 100 klientů.                                                                                                    

 

 

Klikni na mapku a najdi nejbližší pomoc

Třebíč Jihlava Žďár n/S Pelhřimov Havlíčkův Brod Hlinsko

facebook
 

 

© 2024 FOKUS Vysočina | Administrace | Cookies

Web: Crespo | Design: TNK