260_expodom-logo.jpg

pondělí, 17. září 2018

Každý rok FOKUS Vysočina vyráží během Týdnů pro duševní zdraví do ulic měst a na náměstí, kde prezentuje svoje služby a aktivity veřejnosti. Do akce se zapojí všechna naše čtyřy střediska. A všechna mohou nově využít nový párty stan, který nás ochrání před rozmary počasí a poskytne nám důležité zázemí.

Aktivit, které FOKUS Vysočina – nejen během Týdnů pro duševní zdraví – pořádá je vícero. A takřka pokaždé je třeba vyřešit důležitou, takřka Nerudovskou otázku – kde najdeme důležité zázemí. Vždy je třeba někde mít letáky, věci k prodeji či osobní věci.

Naprosto ideální pro takové potřeby je mít po ruce kvalitní altán , který dokážeme svépomocí rychle složit i rozložit a který je dobře skladný. A díky úžasné shodě náhod nám nedávno na stole přistála nabídka společnosti Expodum.cz, která podporuje neziskové aktivity a prodejní stánek, který přesně vyhovuje našim potřebám, nám věnuje zcela zdarma.

„To nás velmi potěšilo, protože stan opravdu potřebujeme. Dokážeme ho využít ve všech našich střediscích při aktivitách, které pořádáme. A to nejen směrem k veřejnosti, ale třeba i při práci s našimi klienty. Věřím, že nám opravdu hodně pomůže,“ radovala se fundraisingová specialistka FOKUSu Vysočina Lucie Kunstová.

Už se těšíme, jak stan ukážeme na příští akci veřejnosti.

Klikni na mapku a najdi nejbližší pomoc

Třebíč Jihlava Žďár n/S Pelhřimov Havlíčkův Brod Hlinsko

facebook
 

 

© 2024 FOKUS Vysočina | Administrace | Cookies

Web: Crespo | Design: TNK