338_fovy_logo_rgb.png

čtvrtek, 28. ledna 2021

Sociální podnik Chráněné dílny Fokus Vysočina s.r.o. mění od 28.1. 2021 svůj název. Nově se bude jmenovat FOVY s.r.o.   Služby a výrobní činnosti i nadále pochopitelně zůstávají ve stejném rozsahu a kvalitě.

 

Strategie společnosti založená na důvěře a vztahu s klientem i zaměstnanci, komunikaci i všestranné spokojenosti se tak nemění.

Ke změně názvu se rozhodl vlastník FOKUS Vysočina, z.ú., valná hromada společnosti a se svými podněty přispěli také samotní zaměstnanci. FOVY s.r.o. byla zapsána Krajským soudem v Hradci Králové.

„V dlouhodobém procesu přeměny od provozování chráněných dílen k podniku se společenskou odpovědnosti nastal času na další změnu. Chceme být konkurenceschopní na běžném trhu a rovnocennými partnery pro všechny. I to byly důvody, které nás vedly ke změně názvu. Jsme totiž velmi hrdi na práci našich zaměstnanců, za našimi službami a produkty si pevně stojíme a věříme, že obstojí v jakékoliv konkurenci. Proto považujeme za vhodné oprostit se od označení chráněné dílny, které by snad mohlo být v některých případech stigmatizující a nadále se ještě více rozvíjet v oblasti sociálního podnikání. Názvem FOVY pak stále odkazujeme směrem k naší mateřské společnosti FOKUS Vysočina,“ uvedl manažer FOVY s.r.o. Zdeněk Vacek.

Motto společnosti, která zaměstnává lidi s handicapem a má celkem sedm provozoven - včetně gastroprovozů Čistá duše, zůstává stejné. Mění se jen název.

Být prospěšní a úspěšní.

Jsme FOVY s.r.o.

 

Klikni na mapku a najdi nejbližší pomoc

Třebíč Jihlava Žďár n/S Pelhřimov Havlíčkův Brod Hlinsko

facebook
 

 

© 2024 FOKUS Vysočina | Administrace | Cookies

Web: Crespo | Design: TNK