1343_nvd_nazev_maly.png

neděle, 18. dubna 2021

Přípravy na letošní Týdny pro duševní zdraví ve FOKUSu už jedou na plné pecky! Opět vám v září ve čtyřech městech nabídneme festival Na vlastní duši se spoustou hudbu, workshopů, rozhovorů i besed. A jedním z nich bude i akce v Pelhřimově, na které se můžete také podílet!

Stejně jako vloni, tak i letos FOKUS Vysočina uspořádá festival Na vlastní duši v pelhřimovských městských sadech. Akce letos proběhne v pátek 10. září a i vy nám s ní letos můžete hodně pomoci!

„Naším cílem je rozšířit povědomí veřejnosti o tématu duševního zdraví, prevence duševního onemocnění a jeho destigmatizaci, duševní hygieně a podpory lidí, kteří to potřebují. A sami moc dobře víme, že základem pro dobrý festival je lákavý program,“ říká projektová manažerka FOKUSu Vysočina Karolína Zvonařová.

Dárcovská výzva tak umožňuje potencionálním partnerům festivalu přispět jakoukoliv částkou na jeho uskutečnění a aktivně oživit kulturní život v Pelhřimově. Navíc tak můžeme ještě lépe zajistit dopad našich destigmatizačních aktivit na širokou veřejnost.

Dárcovskou výzvu najdete zde: Na vlastní duši - Emoce v síti | Darujme.cz

„Pro letošní jsou ústředním tématem festivalu: Emoce v síti. Naše interakce s lidmi se odehrávají online, skrze sociální sítě, sdílené kalendáře a online hovory. Online chodíme do školy, do práce, navazujeme přátelství i vztahy. Je to velká změna, která může mít pozitivní efekt, ale i negativní dopad na naši duševní pohodu a zdraví. A právě o tom chceme mluvit,“ dodává Zvonařová.

Pomozte nám otevřít v Pelhřimově debatu o duševním zdraví.

Společně uděláme skvělý festival!

Klikni na mapku a najdi nejbližší pomoc

Třebíč Jihlava Žďár n/S Pelhřimov Havlíčkův Brod Hlinsko

facebook
 

 

© 2024 FOKUS Vysočina | Administrace | Cookies

Web: Crespo | Design: TNK