306_logo2017_fokus.jpg

pátek, 13. března 2020

Na současnou situaci ohledně šíření Koronaviru v České republice a v souvislosti s vyhlášením nouzového stavu samozřejmě reaguje také FOKUS Vysočina, z.ú. a Chráněné dílny FOKUS Vysočina s.r.o. 

FOKUS Vysočina,z.ú.

Vzhledem k vyhlášení nouzového stavu v ČR z důvodu pandemie Coronaviru COVID 19 je ve všech pobytových a ambulantních službách FOKUS Vysočina vyhlášen zákaz návštěv a vstupu cizích osob (kromě zájemců o službu) a to s platností od 13. 3. 2020 do odvolání.

Jedná se o opatření preventivního charakteru, jehož cílem je zajistit ochranu klientů a pracovníků.

Děkujeme za pochopení

Anna Šimonová, ředitelka

„V současné době samozřejmě přerušujeme všechny skupinové aktivity (komunity, volnočasové aktivity, Skupina slyšení hlasů, Recovery club, udílení cen Křesadlo apod.) až do odvolání. Prioritou je v současné době zajistit provoz pro naše klienty a celkový chod naší organizace v souvislosti s nařízeními vlády a hygienickými opatřeními. V případě dotazů je samozřejmě možné se telefonicky obrátit se na vedoucí našich středisek, služeb či členy managementu,“ doplnila Anna Šimonová.

 

Chráněné dílny Fokus Vysočina s.r.o.

Vzhledem k vyhlášení nouzového stavu v ČR z důvodu pandemie Coronaviru COVID 19 je ve výrobních povozech Chráněných dílen Fokus Vysočina, s.r.o. vyhlášen zákaz návštěv a vstupu cizích osob a to s platností od 13. 3. 2020 do odvolání. Objednávky, prosím, vyřizujte telefonicky nebo e-mailem.

Do 24.3. budou uzavřeny také Cukrárna Čistá duše v Hlinsku, Bistro Čistá duše v Havlíčkově Brodě, příjem do opravny bot v Chotěboři nebo prodej keramiky v havlíčkobrodské nemocnici.

Toto opatření se netýká Krámku v areálu havlíčkobrodské Psychiatrické nemocnice nebo Sběrna šatstva a prádelna v Chotěboři. Pro bližší informace můžete kontaktovat vedoucí jednotlivých dílen https://www.dilnyfokusvysocina.cz/.

Jedná se o opatření preventivního charakteru.

 

Děkujeme za pochopení                                                                                                              Anna Šimonová, jednatelka

 

Klikni na mapku a najdi nejbližší pomoc

Třebíč Jihlava Žďár n/S Pelhřimov Havlíčkův Brod Hlinsko

facebook
 

 

© 2024 FOKUS Vysočina | Administrace | Cookies

Web: Crespo | Design: TNK