326_bludiste_barva.jpg

úterý, 6. října 2020

Naše středisko v Chotěboři hledá nového kolegu či kolegyni do Sociálně terapeutické dílny. Přidejte se k nám!

Náplň práce: přímá práce s lidmi s mentálním nebo kombinovaným postižením, se zaměřením na jejich podporu při zdokonalování pracovních návyků a dovedností, individuální plánování a vedení další dokumentace, odborné vedení týmu pracovníků, koordinace služby
 

Nabízíme: 1,0 úvazku (zástup za MD), zajímavou a smysluplnou práci, uplatnění ve stabilní neziskové organizaci, možnost dalšího vzdělávání a profesního rozvoje, supervizní a metodickou podporu. Nástupní mzda 24 000, osobní ohodnocení a prémie po zapracování. Nástup možný od prosince 2020.
 

Požadujeme: Kvalifikaci sociální pracovník dle zákona č. 108/2006 Sb. (tj. dokončená VŠ nebo VOŠ v oborech: sociální práce, speciální pedagogika, sociální pedagogika, sociální péče,). Motivaci pro práci s cílovou skupinou služby, dobré komunikační schopnosti, zodpovědný a aktivní přístup k práci, schopnost vedení týmu pracovníků, samostatnost a organizační schopnosti, ochotu učit se nové věci. Orientaci v legislativě sociálních služeb a znalost standardů kvality, trestní bezúhonnost, aktivní práce na PC, řidičský průkaz typu B. Praxe v sociálních službách výhodnou.

Profesní životopis a motivační dopis zašlete do 22. 10. 2020 na e-mail: jitka.klepetkova@fokusvysocina.cz nebo na adresu střediska Chotěboř, Kosmonautů 262, 583 01 Chotěboř.

Nástup možný od 1. 12. 2020.

Další informace na tel: 777 151 499

Klikni na mapku a najdi nejbližší pomoc

Třebíč Jihlava Žďár n/S Pelhřimov Havlíčkův Brod Hlinsko

facebook
 

 

© 2024 FOKUS Vysočina | Administrace | Cookies

Web: Crespo | Design: TNK