neděle, 8. května 2011

Dne 18. dubna 2011 jsme představili veřejnosti v rámci akce Den otevřených dveří ve středisku Chotěboř novou relaxační místnost založenou na konceptu ,,snozelen“. Slavnostního přestřižení pásky se ujal místostarosta Chotěboře pan Stanislav Šíp.

Klienti denního stacionáře i komunitního týmu si pobyt v relaxační místnosti velmi chválí, poskytuje jim bezpečný prostor pro odpočinek, uvolnění a soukromí. Je to prostor, ve kterém se může alternativními cestami rozvíjet komunikace mezi nimi a pracovníkem, zvláště pokud charakter postižení brání klientovi v účinné verbální komunikaci. Vybudování relaxační místnosti také umožňuje zvýšení podílu individuální práce s klientem.

Na realizaci tohoto projektu finančně přispěl částkou 23 571 Kč Kraj Vysočina z Fondu Vysočiny (grantový program Investujme v sociálních službách). Výbor dobré vůle – Nadace Olgy Havlové podpořil finanční částkou ve výši 25 000 Kč naši žádost o příspěvek na zakoupení relaxačního masážního křesla, které doplní vybavení místnosti. Děkujeme také všem dalším firmám a sponzorům, kteří vybudování relaxační místnosti umožnili.

Více informací a fotodokumentaci naleznete na stránce projektu.

Klikni na mapku a najdi nejbližší pomoc

Třebíč Jihlava Žďár n/S Pelhřimov Havlíčkův Brod Hlinsko

facebook
 

 

© 2024 FOKUS Vysočina | Administrace | Cookies

Web: Crespo | Design: TNK