322_logo_jpg.jpg

úterý, 18. srpna 2020

Celkem 100 vozů ŠKODA OCTAVIA COMBI věnovala mladoboleslavská automobilka organizacím, které poskytují terénní sociální služby, nebo pomáhaly v boji proti Covid – 19. Jedním z podpořených subjektů je také FOKUS Vysočina.

ŠKODA AUTO se tak aktivně zapojila do boje proti šíření pandemie koronaviru. A také po skončení nouzového stavu podporuje řadu organizací, které pomáhají těm, kdo pomoc potřebují nejvíce.

„Během této náročné doby sázíme ve ŠKODA AUTO na rychlou, nekomplikovanou a efektivní pomoc. Proto podporujeme všechny, kteří jsou závislí na mobilitě,“ vysvětluje Bernhard Maier, předseda představenstva společnosti ŠKODA AUTO.

FOKUS Vysočina se o možnosti získání potřebného automobilu dozvěděl díky Asociaci veřejně prospěšných organizací (AVPO) a přes grantový systém NROS (Nadace rozvoje občanské společnosti) úspěšně podal žádost.

V pondělí 10. srpna 2020 pak došlo v pardubickém autocentru BARTH, které je autorizovaným prodejcem značky ŠKODA, k samotnému předání vozu.

„Z automobilu máme opravdu velikou radost. Cílem naší snahy je posílit mobilitu našich služeb i v mimořádných obdobích, kdy její potřeba ještě roste. Chceme tak zajistit ještě lepší dostupnost terénních sociálních služeb v regionu pro naši cílovou skupinu lidí s duševním onemocněním, a to včetně hůře dostupných míst“ vysvětlila projektová manažerka FOKUSu Vysočina Karolína Brožová.

Více informací o pomoci značky ŠKODA AUTO najdete na www.skodaautopomaha.cz.

Klikni na mapku a najdi nejbližší pomoc

Třebíč Jihlava Žďár n/S Pelhřimov Havlíčkův Brod Hlinsko

facebook
 

 

© 2024 FOKUS Vysočina | Administrace | Cookies

Web: Crespo | Design: TNK