1345_logo2017_dc.jpg

čtvrtek, 20. května 2021

Chcete v práci dělat radost druhým a zároveň pomáhat lidem kolem sebe? Zajímá Vás dobrovolnictví? Možná je to práce pro Vás! FOKUS Vysočina, z. ú. hledá kolegu/kolegyni na pozici vedoucí koordinátor dobrovolníků a koordinátor dobrovolnického centra pro region Humpolec a Světlá nad Sázavou. Hledáme kolegu, který bude leadrem našich dobrovolnických center a zároveň koordinátorem jednoho z nich.

Co Vás čeká:

Jako vedoucí koordinátor budete vést tým koordinátorů 4 dobrovolnických center, budete zodpovědný/á za projekty, kvalitu a metodickou podporu koordinátorů, za udržování vztahů s partnery a reprezentaci našich center. Zároveň se budete podílet na tvorbě metodiky dobrovolnictví a budete členem managementu organizace.

 

Jako koordinátor dobrovolnického centra budete mít na starosti vyhledávání zájemců o dobrovolnictví, zprostředkování dobrovolníků do přijímajících organizací, spolupráci s dobrovolníky, pořádání akcí pro veřejnost, propagační aktivity.

 

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít:

Pozitivní přístup k tématu dobrovolnictví a duševního zdraví. Manažerské dovednosti – zkušenosti s vedením týmu.

Komunikační a prezentační dovednosti, kreativitu a minimálně střední odborné vzdělání.

Trestní bezúhonnost a řidičský průkaz typu B.

Schopnost samostatně pracovat, organizační dovednosti a zodpovědnost.

Vlastní zkušenost v dobrovolnictví či v poskytování sociálních služeb pro lidi s duševním onemocněním výhodou, ne podmínkou.

 

Co Vám můžeme nabídnout:

Zajímavou a kreativní práci, která má a dává smysl.

Uplatnění ve stabilní neziskové organizaci s téměř 30tiletou praxí s řízením  širokého komplexu sociálních služeb a dobrovolnictví.

Řízení týmu  pracovníků i participaci na rozvoji celé organizace.

Metodickou podporu, možnost vzdělávání (včetně stáží a konferencí) a rozvoje v oblasti dobrovolnictví a duševního zdraví.

Supervizi. Služební notebook, telefon, 5 týdnů dovolené a kvalifikovaný tým kolegů.

Pracovní smlouvu v rozsahu 1,0 úvazku.

 

Podrobný profesní životopis a motivační dopis zašlete do 31. května 2021 na e-mail: michaela.urbankova@fokusvysocina.cz nebo na adresu organizace: 5. května 356, 580 01 Havlíčkův Brod.

Nástup možný od července 2021. Další informace na tel.: 775 881 778

Klikni na mapku a najdi nejbližší pomoc

Třebíč Jihlava Žďár n/S Pelhřimov Havlíčkův Brod Hlinsko

facebook
 

 

© 2024 FOKUS Vysočina | Administrace | Cookies

Web: Crespo | Design: TNK