pondělí, 13. ledna 2014

V předvánočním čase jsme si společně připomněli naši dlouholetou pracovnici FOKUSu Vysočina, vedoucí chráněné rukodělné dílny Zdenu Pleskačovou. Zdenu nejlépe charakterizovala tvořivost a proto si tvořivostí chceme Zdenu také připomínat. A učinili jsme tak i letos, když jsme vyhlásili druhý ročník soutěže Cena Zdeny Pleskačové - Cena za nápad. Do této soutěže může kdokoliv přihlásit svůj návrh na keramický výrobek, který bude mít estetickou hodnotu, bude jej možné vyrobit v rukodělné dílně, případně se setká i se zájmem zákazníků.

Do druhého ročníku přihlásilo své návrhy sedm autorů. Odborná komise rozhodla o vítězi, vyhlášení výsledků probíhalo na vánočním setkání 18. prosince v sídle FOKUSu Vysočina v Havlíčkově Brodě. Hosté přítomní na setkání rozhodovali svými hlasy také o „divácké“ Ceně Fokusu.

A jak vše dopadlo? Obě ceny se tentokrát sešly v jedněch rukou: Cenu poroty i cenu Fokusu vyhrál návrh na aromalampu „Kamna“ paní Evy Čechové, která je pracovnicí rukodělné dílny v Havlíčkově Brodě.  Ocenění získal také návrh na aromalampu „Sova“ paní Čechové Ivany z Pelhřimova a návrhy paní Z. Grégrové a M. Dostálové.

Těšíme se na návrhy v příštím ročníku, snad se nám podařilo inspirovat další zájemce o soutěž!

Vítězný návrh paní Evy Čechové:

:

 

Klikni na mapku a najdi nejbližší pomoc

Třebíč Jihlava Žďár n/S Pelhřimov Havlíčkův Brod Hlinsko

facebook
 

 

© 2024 FOKUS Vysočina | Administrace | Cookies

Web: Crespo | Design: TNK