sobota, 17. října 2015

Hledáme nového vedoucího rehabilitace do týmu managementu odpovědného za rozvoj a kvalitu sociálních služeb pro duševně nemocné v organizaci FOKUS Vysočina.

Náplň práce: vedení a rozvoj sociálních služeb v oblasti péče o duševně nemocné, odpovědnost za metodiky sociálních služeb sociální rehabilitace, chráněné bydlení a sociálně terapeutické dílny, prezentace služeb, odborné vedení pracovníků a koordinace týmů ve 4 střediscích, implementace inovativních prvků; 1,0 úvazku.

Nabízíme: Uplatnění ve stabilní neziskové organizaci, možnost řídit komplex sociálních služeb, aktivní tým pracovníků s dlouholetou praxí, zajímavou tvůrčí práci.

Požadujeme: praxi ve vedoucí pozici v  sociálních nebo zdravotních službách minimálně 2 roky, velmi dobrou orientaci v legislativě sociálních služeb a metodice jejich poskytování, VŠ vzdělání v sociální oblasti nebo zdravotnické nebo odbornou způsobilost dle zákona o sociálních službách (108/2006 Sb., § 110), trestní bezúhonnost, řidičský průkaz typu B, schopnost samostatné a zodpovědné práce, vedení týmů a organizační a motivační schopnosti. 

Podrobný profesní životopis a vizi rozvoje služeb pro duševně nemocné min v rozsahu 500 slov zašlete na e-mail: anna.simonova@fokusvysocina.cz nebo do sídla organizace do 10. 11. 2015. Další informace na tel: 774 151 495.

Klikni na mapku a najdi nejbližší pomoc

Třebíč Jihlava Žďár n/S Pelhřimov Havlíčkův Brod Hlinsko

facebook
 

 

© 2024 FOKUS Vysočina | Administrace | Cookies

Web: Crespo | Design: TNK