čtvrtek, 16. dubna 2015

Novinkou pro individuální dárce FOKUSU Vysočina je nově zřízený transparentní účet, na který mohou naši příznivci posílat finanční dary. 

„Transparentní účet jsme založili proto, abychom ještě více posílili naši důvěryhodnost a transparentnost vůči našim podporovatelům. Každý, kdo nám na účet zašle dar, totiž může snadno sledovat, jak peníze přibývají a na jaký účel je využíváme,“ informuje Lucie Marková, projektová manažerka FOKUSU Vysočina, který pomáhá duševně nemocným ve střediscích v Havlíčkově Brodě, Pelhřimově, Chotěboři a Hlinsku.

 „Navíc je transparentní účet výhodný i pro naši organizaci, protože jeho vedení je zdarma,“ vysvětluje Marková.

 A jak lze na účet přispívat? Je to jednoduché. Dar je možné zaslat příkazem přímo na účet, jehož číslo je 1300006003/7940.  Kromě toho je možné zaslat příspěvek i nadále online pomocí platební brány provozované portálem darujme.cz. Stačí na webu FOKUSU Vysočina kliknout na záložku „Podpořte nás“, přes kterou lze dar ihned zaslat.

 „Dary použijeme na pomoc duševně nemocným lidem, kterým pomáháme v posílení samostatnosti a sebedůvěry. I každá zaslaná stokoruna pomůže nejen našim klientům, ale celé organizaci v posílení finanční stability a nezávislosti na dotacích,“ dodává Lucie Marková. 

Klikni na mapku a najdi nejbližší pomoc

Třebíč Jihlava Žďár n/S Pelhřimov Havlíčkův Brod Hlinsko

facebook
 

 

© 2024 FOKUS Vysočina | Administrace | Cookies

Web: Crespo | Design: TNK