196_placka.jpg

pondělí, 7. března 2016

Lidé, kteří v sobotu 12. března dorazí na rockovou zábavu do České Bělé, už jen samotnou účastí pomohou FOKUSU. Ve zdejším kulturním domě totiž večer vystoupí populární skupina Vosa rock a výtěžek ze sobotního koncertu poputuje do našeho chotěbořského střediska. 

S nápadem na pořádání této akce přišel před časem po dohodě s kapelou Karel Pazderka. Ten není v přípravě podobných událostí žádným nováčkem. Už dříve totiž s rozsochateckými hasiči sháněl finance pro dítě postižené cystickou fibrózou, výtěžek z jiné akce zase putoval těm, které zasáhly povodně. Pazderka při pořádání charitativních akcí pravidelně spojuje své síly právě se skupinou Vosa rock, na jejichž vystoupení chodí stovky lidí. Letos se rozhodli pomoci právě našim klientům a my jsme jejich nabídku s nadšením přijali. 

Ostatní nám nejsou lhostejní

 „Asi se dá říci, že nám osudy jiných lidí prostě nejsou lhostejné,“ říká skromně hlavní pořadatel akce, která v České Bělé vypukne v sobotu 12. března v 21 hodin.

 „Výtěžek tentokráte chceme věnovat chotěbořskému středisku FOKUS Vysočina. Některé jeho klienty osobně známe a chceme tak pomoci dobré věci. Kapela se vzdá svého nároku na honorář a finančně s námi na této akci spolupracuje také městys Česká Bělá. Budeme rádi, když budou získané peníze smysluplně využity,“ vysvětlil krátce Pazderka.

 A u nás ve FOKUSU podobnou pomoc samozřejmě velice vítáme. „Jsme za tuto nezištnou nabídku velmi vděčni. Výtěžek bychom rádi použili na dovybavení relaxační místnosti pro klienty,“ doplnila Dagmar Ondráčková, vedoucí našeho chotěbořského střediska. V Chotěboři později dojde i k předání symbolického šeku. 

Na akci budeme mít připravený i malý informační stánek, takže kdyby vás zajímalo cokoliv o FOKUSU, určitě se za námi zastavte. 

 Pokud tedy nemáte na sobotní večer 12. března plán, vyrazte se pobavit do České Bělé. Pomůžete těm, kteří to potřebují. 

Klikni na mapku a najdi nejbližší pomoc

Třebíč Jihlava Žďár n/S Pelhřimov Havlíčkův Brod Hlinsko

facebook
 

 

© 2024 FOKUS Vysočina | Administrace | Cookies

Web: Crespo | Design: TNK