1412_20221123_181814.jpg

úterý, 29. listopadu 2022

Jako každý rok i letos uspořádal FOKUS Vysočina, z. ú. pro své partnery a dárce neformální akci jako poděkování za jejich podporu. Tentokrát se večer nesl v hudebním duchu.

Koncert se uskutečnil na Malé scéně Kulturního domu Máj a v sousední kavárně Kafe May. Návštěvníkům se představil operní pěvec Bohdan Petrović s žáky ze ZUŠ G. Mahlera v Humpolci a také žáci ze ZUŠ Pelhřimov pod vedením Kateřiny Petrovićové. Na klavír je doprovodila Eva Chýnová.

Poté se všichni přesunuli do Kafe May, kde na ně čekalo občerstvení z Cukrárny a Bistra Čistá duše.

Na akci si našlo cestu na padesát sponzorů a podporovatelů. Nechyběli zástupci pelhřimovské radnice, důležití partneři, ale také lidé, kteří se podíleli na založení FOKUSu Vysočina. Ten v letošním roce oslavil už 30. výročí, ke kterému si organizace nadělila jako dárek nejen odbornou konferenci v humpoleckém Mikádu, ale také uspořádala mezinárodní fotbalový turnaj pro lidi se zkušeností s duševním onemocněním - EASI CUP 2022, na kterém se podílela velká část návštěvníků koncertu.

„Chceme se takto všem našim partnerům odvděčit příjemným zážitkem a poděkovat za jejich podporu. A těm, kteří se nemohli Dne dárců letos zúčastnit, děkujeme alespoň touto cestou,“ konstatovala ředitelka organizace Anna Šimonová.

Klikni na mapku a najdi nejbližší pomoc

Třebíč Jihlava Žďár n/S Pelhřimov Havlíčkův Brod Hlinsko

facebook
 

 

© 2024 FOKUS Vysočina | Administrace | Cookies

Web: Crespo | Design: TNK