pátek, 18. července 2014

Už čtvrtý ročník své historie napíše v sobotu 26. července běžecký závod Borovská desítka. Klání amatérských běžců na desetikilometrové trati, které vede obcí i krásnou okolní krajinou, pořádá v Havlíčkově Borové skupina zdejších nadšenců, které může těšit každoroční nárust přihlášených závodníků.

 Letos se navíc pořadatelé úspěšného závodu rozhodli spojit své síly s FOKUSEM Vysočina a za každého přihlášeného startujícího přispějí naší organizací dvaceti korunami na činnost.

Překoná někdo rekord trati?

Pozadu však nezůstala ani obec Havlíčkova Borová, která je hlavním partnerem klání. Ta totiž vypsala zvláštní prémii na překonání stávajícího traťového rekordu a za každou vteřinu, o kterou bude dosavadní nejlepší čas překonán, věnuje FOKUSU dalších sto korun!

 Naši zaměstnanci na oplátku připravují ve svých dílnách originální plakety pro vítěze jednotlivých kategorií.

 Dobrou zprávou tedy je, že v době ukončení řádného přihlašování je na startovní listině zapsáno již 257 běžců a lze předpokládat, že přímo na místě přibudou další.

Nebudeme na místě chybět

 Přátelé FOKUSU, pokud tedy máte v sobotu 26. července čas a chuť, přijeďte do Havlíčkovy Borové na fotbalové hřiště fandit statečným závodníkům, v jejichž řadách se objeví i několik z našich zaměstnanců. Samozřejmě se můžete také sami přidat na start.

 Hlavní závod začíná v 17 hodin, předcházet mu budou dětská klání a chybět pochopitelně nebude ani bohaté občerstvení a doprovodný program. Více naleznete na www.borovska10.cz .

  Na místě bude také prezentační stánek FOKUSU nebo našeho partnera VZP.

 Vybrané peníze poputují do chotěbořského střediska FOKUSU.

       Podívejte se na promovideo závodu:

Klikni na mapku a najdi nejbližší pomoc

Třebíč Jihlava Žďár n/S Pelhřimov Havlíčkův Brod Hlinsko

facebook
 

 

© 2024 FOKUS Vysočina | Administrace | Cookies

Web: Crespo | Design: TNK