středa, 17. července 2013

Dne 19. 6. proběhl v Jihlavě, v budově Krajského úřadu Kraje Vysočina, Žižkova 57, odborný seminář k tématu transformace psychiatrické péče a k tématu zaměstnávání chronicky duševně nemocných osob.

Záštitu nad seminářem převzal radní Kraje Vysočina pro sociální oblast pan Mgr. et Bc. Petr Krčál. Seminář probíhal v rámci projektu Paralelní životy a na Vysočině jeho organizaci zajišťoval FOKUS Vysočina. Mezi účastníky semináře byli zástupci psychiatrických léčeben Kraje Vysočina, Ministerstva zdravotnictví, Kraje Vysočina, Všeobecné zdravotní pojišťovny, obcí, ambulantních psychiatrů, úřadů práce, uživatelů a také poskytovatelů služeb pro osoby s duševním onemocněním. Všem účastníkům semináře děkujeme za podnětné příspěvky či zapojení se do diskuze a děkujeme také partnerům projektu.

Více informací o semináři včetně prezentací a fotografií naleznete zde Projekty 

Cílem projektu je pokračování dialogu mezi komunitou lidí s psychickým onemocněním, odbornou a laickou veřejností. PARALELNÍ ŽIVOTY poukáží na fakt, že problém sociálního vyloučení této skupiny občanů je problémem nás všech.

Více informací o projektu naleznete zde Art Movement  

 

Klikni na mapku a najdi nejbližší pomoc

Třebíč Jihlava Žďár n/S Pelhřimov Havlíčkův Brod Hlinsko

facebook
 

 

© 2024 FOKUS Vysočina | Administrace | Cookies

Web: Crespo | Design: TNK