úterý, 4. listopadu 2014

Ne, nechceme po vás žádné finanční příspěvky ani věcné dary a přitom nám můžete přispět i jinak! To zní jistě dobře...

FOKUS Vysočina byl totiž vybrán do  ekologicko-charitativního projektu  SBÍREJ-TONER.CZ,  který  získává finance pro mentálně postižené  z nepotřebných prázdných tonerů. "Tento projekt funguje již šestým rokem a letos nám umožní získat prostředky na ozdravný pobyt pro klienty denního stacionáře Bludiště ve středisku FOKUSU Vysočina Chotěboř," uvedla projektová manažerka FOKUSU Vysočina Lucie Marková.

O co vlastně jde?

"Projekt organizuje sběr prázdných tonerů z firem a institucí, tyto tonery se nechávají renovovat a veškeré finance získané z renovace jsou určeny pro 10 vybraných zařízení z celé republiky, včetně FOKUSU Vysočina. Celkem bylo za dobu fungování projektu získáno pro tato zařízení více než 1,8 mil Kč," doplnila Marková.

Proto tedy nevyhazujte své prázdné tonery ahttp://www.sbirej-toner.cz darujte je do projektu Sbírej toner, který potrvá až do konce října 2015, takže času na sbírání máme opravdu hodně.

Je to totiž výhodné, rychlé a snadné:

  •  „Zbavíme“ vás nepotřebných tonerů, o nic se nestaráte, vše je zdarma.

Nezatížíme vás žádnou administrativou, vše zařídí organizátoři projektu sami:

  • Stačí se zaregistrovat na  www.sbirej-toner.cz a vybrat, že chcete podpořit FOKUS Vysočina (veškeré finance z vašich prázdných tonerů půjdou přímo nám)
  • Zdarma vám dopraví do 3 dnů sběrný box
  • Po naplnění boxu stačí na www.sbirej-toner.cz zažádat o jeho odvoz.
  • Do 3 dnů box zdarma odvezou a vymění za prázdný

Určitě vás oslovuje spousta neziskových organizací a prosí o podporu. Ale tento projekt je jiný, chceme pouze vaše „odpadky“ Jestli své prázdné tonery dále nevyužíváte, NEVYHAZUJTE JE PROSÍM! VAŠE  PRÁZDNÉ TONER MOHOU POMOCI!

Projekt Sbírej-toner.cz převzal v Národním Divadle celorepublikovou cenu Ď, která se uděluje nejlepším charitativním projektům.

Patronkou projektu Sbírej-toner.cz je senátorka Miluše Horská.

PODPOŘTE NÁS, ZAPOJTE SE DO PROJEKTU WWW.SBIREJ-TONER.CZ.

Děkujeme!

Klikni na mapku a najdi nejbližší pomoc

Třebíč Jihlava Žďár n/S Pelhřimov Havlíčkův Brod Hlinsko

facebook
 

 

© 2024 FOKUS Vysočina | Administrace | Cookies

Web: Crespo | Design: TNK