1401_dscf6745.jpg

pátek, 16. září 2022

Ve čtvrtek 15.09. proběhl v rámci „Týdnu duševního zdraví“ program v Havlíčkově Brodě. Pracovníci FOKUSU Vysočina připravili den plný zajímavých aktivit. A jak to celý den probíhalo? Na to jsme se zeptali vedoucí střediska Havlíčkův Brod Šárky Bernardové.

Šárko, řekněte nám, jak probíhá dnešní akcí a jaké aktivity jste pro účastníky připravili?

Program „Týdne duševního zdraví“ jsme se snažili udělat co nejpestřejší. Zapojili jsme i mnohé sportovní aktivity spojené s heslem „ONE GAME ONE SOUL“.

Proběhlo vystoupení WU-SHU z Pelhřimova, bylo tu nejedno hudební vystoupení, lidé se mohli seznámit a vyzkoušet i Psychomat na budku. Zažili jsme toho opravdu mnoho, i přesto že přes den hodně pršelo a některé workshopy bohužel nemohly proběhnout.

Největším tahákem bylo vystoupení hvězdy mladší generace a to parkouristy „Vovy“. Po něm už přišlo losování o výhry, kterými byly vyhlídkové lety letadlem. Ráda bych touto cestou poděkovala všem našim sponzorům, bez kterých by se toto všechno uspořádat nemohlo.

 

Co atmosféra, účast a celkový dojem, naplnilo to vaše očekávání?

Přišlo hodně dětí ze škol, které se aktivně zapojovaly do workshopů. Počasí nám nejdřív nepřálo, ale atmosféra se s odcházejícím deštěm zlepšovala. Očekávání to, v rámci našich deštivých možností, splnilo. I díky pozitivnímu přístupu ostatních pracovníků FOKUSu Vysočina byl tento den vydařený.

 

Odkaz na fotogalerii ZDE.

 

Realizaci Týdnů duševního zdraví podpořilo město Havlíčkův Brod.

Klikni na mapku a najdi nejbližší pomoc

Třebíč Jihlava Žďár n/S Pelhřimov Havlíčkův Brod Hlinsko

facebook
 

 

© 2024 FOKUS Vysočina | Administrace | Cookies

Web: Crespo | Design: TNK